Home Uncategorised Google Pay Chennai Event Answers

Google Pay Chennai Event Answers

1433
2

Google Pay Chennai Quiz Answers – Go India Chennai Quiz Answers – Win Free Upto ₹100 Scratch Card / KM

Google Pay Go India Chennai Event Quiz Answers :

  • Marina Beach
  • Kollywood
  • Kanjivaram Saree
  • Chennai Cantt.
  • Go To Help Inside Google Pay app
  • All Of Theme
  • Apo
  • Monuments At Mahabalipuram
  • Sweets Dish
  • Mahabalipuram

How To Get Chennai City Ticket In Google Pay Go India? Follow my Telegram Channel and get all the tickets. Get Chennai Ticket, Google Pay Go India Offer, Get Chennai City Ticket In Google Pay Go India 

Google Pay Chennai Event Answers – Google Pay Go India Chennai Event Answers Nov 16th to 18th ( upcoming event)

Question 1: In Chennai, you are walking down the world’s second longest urban beach. Where are you?
Answer 1: Marina Beach

Question 2: Jangiri, Appam & Rava Kesari are all examples of
Answer 2: Sweet Dishes

Question 3: Which of the following is not a railway station in Chennai?
Answer 3: Chennai Cantt.

Question 4: Which of the following is a populat dish in Chennai? (Options: Paniyaram, Masala Dosa, Chicken 65 and all of them)
Answer 4: All of them

Question 5: You shop for a saree at you favourite store by scanning the QR code on the counter. You need to call Google Pay customer care for transaction’s details. How will you find the customer care?
Answer 5: Go to help inside Google Pay app

Question 6: Which UNESCO world heritage site is located near Chennai? (Options: Yercaud, Fort St. George, Monuments at Mahabalipuram, Kallanai Dam)
Answer 6: Monuments at Mahabalipuram

Question 7: Which type of saree would you be buying from tamil nadu? (Options: Kanjivaram Saree, Paithani Saree, Kasavu Saree, Chanderi Saree)
Answer 7: Kanjivaram Saree

Question 8: Chennai film industry is popularly know as ?
Answer 8: Kollywood

Question 9: Which of these is not a popular drink of Chennai?
Answer 9: Apo

Question 10: Stay Tuned, please refresh this page.
Answer 10: Mahabalipuram

Go India Game Quiz Answers – Win Free Upto ₹100 Scratch Card / KM

2 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here