Wednesday , May 22 2024
Breaking News

Containers on AWS reSkill Quiz Answers

Amazon AWS reSkill Quiz Answers – Containers on AWS reskill Quiz Solutions

Join Priya’s Dogra Telegram Channel.

Question 1: In this session video, while creating container under task defination for ECS cluster, which port number did Sandeep provide for the container?
Answer: 3000

Question 2: Which one of the following is NOT a feasible one to run EKS on:
Answer: AWS Lambda

Question 3: Which one of the following is NOT the level by which you can monitor logs in ECS?
Answer: Metrics Level

Question 4: Which one of the following statement is FALSE about AWS CodeBuild?
Answer: Cannot use docker images in build

Question 5: For one of your projects you are looking for a managed Kubernetes service, which can provide you with preinstalled master processes and container runtime. Which one of the following service is the best suit for this use case?
Answer: Amazon EKS

Question 6: Which AWS service will you use for code repositories in which you will commit your code changes?
Answer: AWS CodeCommit

Question 7: Which one of the following AWS services help to run each task or pod in its own kernel providing the tasks and pods their own isolated compute environment without any resources management
Answer: AWS Fargate

Question 8: Your system designing team designing an application which will need a highly scalable, fast container management service. Which one of the following service will be a best suit for this use case?
Answer: Amazon ECS

Question 9: Which of the following command will help you in adding EC2 user in docker admin group?
Answer: sudo usermod -a -G docker ec2-user

Question 10: You have successfully created your docker image and want to push it to Amazon ECR repository. Which of the following command will help you to push the image to ECR repository.
Answer: docker push aws_account_id.dkr.ecr.{region}.amazonaws.com/{repository-name}:latest

Question 11: A container:
Answer: is a standard unit of software that packages up code and all its dependencies

Question 12: While exploring Amazon ECR you have created multiple images in your ECR reposit
When using ECS, you want to specify the container information for your application, such as how mary from AWS CLI (command line interface). Which one of the following command will help you to delete Amazon ECR repository which contains images?
Answer: aws ecr delete-repository –repository-name {repository name} –force

Question 13: When using ECS, you want to specify the container information for your application, such as how many containers are part of your task, what resources they will use, how they are linked together, and which host ports they will use. You are specifying:
Answer: task definition

Question 14: You have a requirement where you have to send notification to your team whenever some error occures in your ECS Cluster. Which one of the following is the best uses case to perform this task?
Answer: Use CloudWatch to create a CloudWatch alarm that sends an email message using Amazon SNS when the alarm changes state from OK to ALARM trigger SNS service to send the notification to your team

Question 15: You are developing an application using Amazon ECS which requires a Docker image. Which one of the following will you use to generate that docker image?You are developing an application using Amazon ECS which requires a Docker image. Which one of the following will you use to generate that docker image?
Answer: Dockerfile

Question 16: Which one of the following is the commandline utility for creating and managing Kubernetes clusters on Amazon EKS?
Answer: eksctl

Question 17: You are working on a container project on ECS, and you want to monitor the logs for the project running on your container. Which service is by default configured to send these logs?
Answer: Amazon CloudWatch

Question 18: Which one of the following involves full automation with every code change deployed all the way to production (with NO manual intervention of approvals).
Answer: Continuous Deployment

Question 19: In this session video, while creating task definition for ECS cluster what is the Task Memory size provided by Sandeep?
Answer: 300MB

Question 20: Which one of the following is true about containers in a Amazon ECS task definition?
Answer: You can define multiple containers in a task definition

Question 21: Which one of the following is NOT a valid template when creating a Amazon ECS cluster (“Select Cluster compatibility” in the AWS Management Console when creating a cluster)?
Answer: EC2 MacOS + Networking

Question 22: You are using Amazon Elastic Kubernetes Service (EKS) in your project. The master nodes of the Kubernetes application are generally:
Answer: Amazon EC2 Instances

Question 23: An Elastic Load Balancer distributes incoming traffic across the tasks running in your service in ECS cluster. Which one of the following is NOT a valid load balancer type?
Answer: AutoPriority Load Balancer

Question 24: You have just installed a Docker in your ECS instance, and you want to use it. Which one of the following command will you use to start the docker service in your ECS instance?
Answer: docker start

Question 25: While configuring ECS logging, if you choose to use default logging configuration, then which one of the following service will be used to send logs of the container to CloudWatch logs?
Answer: AWS IAM

Question 26: You want to use a Continuous Delivery service for fast and reliable application updates in which you can model and visualise your software release process. What’s more, the service must be able to integrate with 3rd Party tools. Which one of the following services will you use?
Answer: AWS CodePipeline

Question 27: You are developing an application which you will be containerizing. You have created a Dockerfile to generate a docker image for the same application, and now you want to store the generated image. Which one of the following service will let you store the generated image for your application?
Answer: Amazon ECR

Question 28: You have created an Amazon ECS cluser and now you want to access it using your local terminal in the system. Which one of the following will be needed to connect to an EC2 instance in the cluster?
Answer: Public IPv4 DNS

Question 29: Your team loves serverless approach and wants to use serverless compute for the ECS clusters. Which one should your team choose?
Answer: AWS Fargate

Question 30: True or False: Continuous Delivery may involve a manual step to “approve” a deployment (the deployment itself is still automated and repeated).
Answer: True

Question 31: AWS CodePipeline supports multiple source providers (where you store your input artifacts for your pipeline, such as GitHub). Which one of the following is NOT a source provider?
Answer: Jenkins CI

Question 32: Which of the following is TRUE about ECS Cluster?
Answer: A ECS cluster may be created using either Fargate or EC2 launch types

Question 33: You have an Amazon ECS cluster. Which one of the following can be used to monitor and troubleshoot it such as monitoring the CPU utilization and analyze diagnostic information such as container restart failures?
Answer: CloudWatch Container Insights

Question 34: Which of the following command will help you to delete your EKS cluster?
Answer: eksctl delete cluster -f cluster.yaml

Question 35: In Kubernetes, set of worker nodes is known as:
Answer: Data Plane

Question 36: In this session video, which Source Provider does Sandeep chooses for his demo when creating a pipeline using AWS CodePipeline?
Answer: AWS CodeCommit

Question 37: Which of the following command will help you to view your cluster nodes?
Answer: kubectl get nodes -o wide

Question 38: You want to create & configure AWS CodeBuild that produces as build output a Docker image and then pushes the Docker image to an Amazon Elastic Container Registry (Amazon ECR) image repository. Which one of the following should you do when setting up this build project to build a Docker image?Disable privileged mode when setting up AWS CodeBuildEnable privileged mode when setting up AWS CodeBuild
Answer: task definition

Question 39: Which of the following is FALSE about ECS Cluster?
Answer: Clusters are global – and by default the cluster is distributed across multiple regions.

Question 40: You have enabled logging for your ECS cluster. On checking logs in CloudWatch dashboard, you observed that your container insights logs are not getting stored. What could be the possible issue with your ECS logging?
Answer: You have not enabled cluster insights setting while creating your cluster

Question 41: While exploring Amazon ECR you have created multiple images in your ECR repository. Now you want to delete the repository from AWS CLI (command line interface). Which one of the following command will help you to delete Amazon ECR repository which contains images?
Answer: aws ecr delete-repository –repository-name {repository name} –force

Question 42: Which of the following command will help you to build docker image on Amazon ECR?
Answer: docker build -t filePath

Question 43: Which one of the following statement is FALSE about AWS CodeCommit?
Answer: Cannot Integrate with CodeBuild, Jenkins other CI tools

Question 44: When adding inbound role in your EC2 instance for load balancer, you are not able to find your security group ID in the options. What could be the expected reason for this behaviour?
Answer: Your security group is not present under the same VPC

Question 45: In Kubernetes, set of master nodes is known as:
Answer: Control Panel

Question 46: Which one of the following statements is TRUE about AWS CodeDeploy?
Answer: With AWS CodeDeploy, you can push your changes to production; but it does not provision resources so you can use AWS CloudFormation (or its alternatives) for provisioning infrastructure

Question 47: In the workshop video which of the following command is used by speaker Sandip to create an EKS cluster?
Answer: eksctl create cluster –name {name} –region {region} -f {cluster-config file path}

Question 48: In Kubernetes architecture, which one of the following makes global decisions about the cluster (for example, scheduling), as well as detecting and responding to cluster events (for example, starting up a new pod when a deployment’s replicas field is unsatisfied).
Answer: Control Plane

Question 49: A build specification is a collection of build commands and related settings, in YAML format, that CodeBuild uses to run a build. Customarily / typically it is named as:
Answer: buildspec.yml

Question 50: In eksctl, which command do you use for creating a cluster?
make cluster

Question 51: You are setting up the logging configuration for your ECS project. Which of the following permissions are needed to enable ECS to send logs to Amazon CloudWatch through IAM policies?
ecs:PutLog

Question 52: You are managing your Kubernetes applications on production. Which one of the following commands will you use to create and update resources in the Kubernetes cluster?
Answer: kubectl apply -f deployment/deployment.yml

Question 53: You have developed a web application using NodeJS, and you want to containerize it to be used in a team environment without any environmental configuration issues. Which one of the following will help containerize the application?
Answer: Dockerfile

Question 54: An Amazon ECS launch type determines the type of infrastructure on which your tasks and services are hosted. Which one of the following is NOT a valid launch type?
Answer: AppSync

Question 55: You have a container registry, which you use in your organisation to store containers/images, which need a lot of efforts to operate and scale the infrastructure required to power your registry. Which one of the following service can be used to reduce these operations and scaling issues?
Answer: Amazon ECR

Question 56: You want to create & configure AWS CodeBuild that produces as build output a Docker image and then pushes the Docker image to an Amazon Elastic Container Registry (Amazon ECR) image repository. Which one of the following should you do when setting up this build project to build a Docker image?
Answer: Enable privileged mode when setting up AWS CodeBuild

Question 57: Which one of the following allows container instances to connect to your cluster?
Answer: Amazon ECS container agent

Question 58: You want to send your cluster logs to CloudWatch. Which one of the following log agent should you install?
Answer: CloudWatch Logs Agent

Question 59: In the workshop video while explaining the configuration of Kubernetes instance, what is the desired capacity provided by speaker Sandip for his Kubernetes cluster?
Answer: three

Question 60: How will you specify how many copies of your task definition to run and maintain in a Amazon ECS cluster?
Answer: By creating and configuring services

About Clear My Certification

Check Also

ISRO

ISRO Launched 5 Days Free Course with Certification in May 2024

ISRO Launched 5 Days Free Course with Certification in May 2024 About the Course : …

No comments

  1. Thanks for the amazon aws reskill quiz answers.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *