Home Uncategorised Google Pay Mumbai Event Answers – Google Pay Mumbai Quiz Answers

Google Pay Mumbai Event Answers – Google Pay Mumbai Quiz Answers

0

Join Priya’s Dogra Telegram Channel.

Go India Game ‘Mumbai’ Event Quiz Answers – Visit City & Win Upto Rs.100

How To Get Mumbai City Cards In Google Pay Go India? Get Mumbai Ticket Card Google Pay Go India Offer, Get Mumbai City Cards In Google Pay Go India

Full Questions & Answers Of Mumbai Event Quiz

1. Mumbai’s famous Marine Drive is Located in Which Part of the City?

Answer : South Mumbai

2. The Wankhede stadium is Mumbai hosted the finals of which major men’s Cricket tournament that India Won?

Answer : 2011 World Cup (50 Overs)

3. The Mumbai Dabbawallas are known for :

Answer : Delivering hot lunches to customers

4. Which of the Following is not a Maharashtrian Food Specialty?

Answer : Vada Sambhar

5. You Found a Buyer for your old furniture just before diwali. To Receive money, the buyer has asked you to follow the steps on a google pay payment request sent to you. You reach the ‘enter UPI PIN’ screen. You Should:

Answer : Never Open GPay or Enter UPI to Receive Money

6 – Many International Cricketers started at this cricket ground/academy in central mumbai

Answer – Shivaji Park

7 – Which Of The Following is not a Beach location in Mumbai

Answer – Powai

8. How much island has been merged for Mumbai City?

Answer : 7 Island

9. Wired cable sea link bridge joines which place of Mumbai

Answer : Bandra & Worli

10. How Many Islands Were Merged Together Through Land Reclamation To Form Present Day Mumbai ?

Answer – 7

11.

Answer: Juhu & Comban

Mumbai Event Answers, Google Pay Mumbai Event Answers, Mumbai Quiz Answers, Google Pay Mumbai Quiz Answers, Google Pay Mumbai Event Answers – Get ₹20-₹100 Directly Into Bank

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here