Saturday , May 18 2024
Breaking News

Google Pay Jaipur Event Answers

Go India Game Jaipur Event Quiz Answers !! Visit & Earn ₹20-100 – Join My Telegram Channel

Join Priya’s Dogra Telegram Channel.

How To Get Jaipur City Ticket In Google Pay Go India? Follow my Telegram Channel and get all the tickets. Get Jaipur Ticket, Google Pay Go India Offer, Get Jaipur City Ticket In Google Pay Go India 

Google Pay Jaipur Event Answers

Jaipur Event Answers , Google Pay Jaipur Event Answers, Jaipur Quiz Answers Google Pay, Jaipur Event Answers G Pay, Google Pay answers Jaipur Event

Google Pay Go India Game Jaipur Event Answers – Jaipur Quiz Answers Google Pay

Question 1: Jaipur is popularly known as
Answer 1: Pink City

Question 2: Which of the following monuments is not located in Jaipur?
Answer 2: Red Fort

Question 3: On Dhanteras, where would you shop in Jaipur?
Answer 3: Johari Bazzar

Question 4: Which tourist circuit consists of Jaipur, Delhi and Agra?
Answer 4: Golden triangle

Question 5: You need to call Google Pay customer care for details related to your gold transaction and a Dhanteras cashback of up to Rs.1000. How will you find the customer care?
Answer 5: Go to help inside google pay app

Question 6: Which of the following should you buy from Jaipur ? (Options: Lac Bangles, Bandhani Dupatta, All of them and Blue pottery) ?
Answer 6: All of them

Question 7: Rajasthan is the state with highest
Answer 7: Area

Question 8: Which dish below is unlikely to be in a Rajasthani Meal?
Answer 8: Butter Chicken

Question 9: How many windows does Hawa Mahal have?
Answer 9: 953

jaipur quiz answers google pay, jaipur event answers google pay

About Clear My Certification

Check Also

Automated Testing Professional Certification

Automated Testing Professional Certification

Automated Testing Certification : CLICK HERE Earn your Automated Testing Certification and validate your expertise …

No comments

  1. Thanks for the google pay jaipur event answers. Best Telegram Channel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *